2014-08-24

Då var Crunchycon slut för i år! Allting är färdigstädat och alla arrangörer samt funkisar har lyckats komma hem.

Vi vill tacka er alla enormt för att ni kom till Crunchycon och förgyllde hela stämningen, vi hoppas även att ni alla haft minst lika roligt som vi har haft och att ni är nöjda!

Bilder komma att läggas upp i veckan på både vår facebooksida och på vår startsida!

En enkät för feedback kommer även att läggas upp i veckan, den får ni väldigt gärna svara på så att vi kan anordna ett ännu bättre konvent nästa år!

Har ni glömt eller tappat något? Skicka ett mail till info@crunchycon.se så får vi hoppas att vi hittat dina saker!

Det var allt för i år, hoppas vi ses nästa år på Crunchycon 2015!!

2014-08-21

Nu är det bara två dagar kvar till Crunchycon! Vi har haft så fullt upp med planering och förberedande att vi knappt haft tid att uppdatera. Vi är extremt peppade, är ni det?! Både schema och karta kommer finnas på konventet, tyvärr kan vi inte släppa dem tidigare då vi eventuellt måste göra några sista minuten-ändringar!

Karaoken är nu i princip färdig, den hålls tillsammans med föreningen Mangakai i Lund.

Har du merchandise, spel, cosplays eller något annat kul som bara ligger och tar upp plats där hemma? På Crunchycon har du chans att tjäna en slant på dem då SKuD kommer att hålla i ett besökarnas bord mellan 12.00-17.00! Märk dina saker med pris och initialer och lämna in dem under konventets gång så har du en chans att få det sålt. Efter 17.00 kan du sedan komma och hämta dina pengar och eventuella osålda objekt! Karta kommer som sagt i tidigare inlägg finnas på konventsområdet så att ni kan hitta till SKuDs rum!

När man sprungit runt på konvent hela dagen så är det viktigt att fylla på med energi, därför kommer vi att starta en grill runt 19.00 där ni kan samlas och grilla medtagen mat(Ica, Coop och Willys finns väldigt nära konventet, fråga i caféet efter vägbeskrivning). Har vi tur kan vi kanske till och med få fram en gitarr för maximalt grillmys!

2014-06-12

Till att börja med har alla i planeringsgruppen haft fullt upp med skola och annat senaste veckorna så vi har varit ganska inaktiva, vi ursäktar för det! Men nu är vi iallafall igång igen och är mer peppade än någonsin!

Som berättat i tidigare uppdateringar så blir det samma lokal som förra året, men med ett lite annat datum (23 augusti) för er som missat det. Vi ska göra allt vi kan för att göra det mycket mindre trångt än förra året, då vi vet att många tyckte det var trångt.

Caféet blir uppdaterat i år, med bland annat hembakat och lite mer riktig mat(nudlar etc).

Sidan där man anmäler sig som funkis och försäljare har blivit försenad då vi måste ta en del beslut först. Men den är påväg!

2014-04-18

Efter lång sökan efter lokaler beslutade vi att vi skulle vara på Östra Torns fritidsgård ändå, vi har fått tillgång till flera lokaler och omorganiserat platserna för aktiviteter. Även datum har beslutats, det blev lördagen den 23 augusti! Tider har inte bestämts än.

2013-11-25

Planeringen är på full gång. Vi letar efter lokaler och jagar ständigt nya aktiviteter. Vi hoppas att ni ser fram emot Crunchycon 2014 lika mycket som vi gör. Rösta gärna på vilka spelturneringar ni vill se här eller kom med förslag på aktivteter via vår mail!